Kerhokirje, Tapahtumat, Tiedotteet

Puheenjohtajan kerhokirje keväälle 2022 ja ajankohtaisia asioita

Tervehdys kaikille!

Niin siinä sitten kävi, että kerhon vuosikokous valitsi tämän kirjeen kirjoittajan uudeksi
puheenjohtajaksi Jarin OH3KRH väistyttyä pj:n paikalta. Ihan taka-alalle Jari ei kuitenkaan jättäydy, sillä hän toimii kerhomme uutena rahastonhoitajana. Haluan kerhon puolesta kiitää Jaria tämän panoksesta yhdistyksemme toiminnan pyörittämisessä!

Voisin tässä kirjeen alussa esittäytyä muutamalla lauseella. Nimeni on Sami OH3EYZ ja olen aloittanut radioamatööriharrastuksen vuonna 2016. Tuolloin en vielä tiennyt kuinka monipuolisen ja kiehtovan harrastuksen pariin olinkaan päätynyt! On ollut myös hienoa huomata että kerhostamme löytyy kovan luokan osaajia sekä kusoilun että tekniikan saralta, joilta kysyä neuvoa tarvittaessa. Ennen puheenjohtajakautta toimin muutaman vuoden kerhon rahastonhoitajana.

Vuosikokouksesta

Kerhon vuosikokous järjestettiin kerhotalolla 14.3.2022. Kokouksessa käsiteltiin mm. kerhon toimintakertomus ja rahatilanne. Vastuuvapaudet myönnettiin kuten ennenkin.

Kerhon uudeksi hallitukseksi valittiin:

  • Sami Helminen OH3EYZ, puheenjohtaja
  • Mikael Nousiainen OH3BHX, sihteeri
  • Jari Leivo OH3KRH, rahastonhoitaja
  • Juha Cederlund OH3RF
  • Jari Koivurinne OH3UW
  • Jani Mäkelä OH3LAL (varajäsen)
  • Pekka Aaltonen OH3XW (varajäsen)

Kerhon talouden suunta todettiin heikoksi. Viime tilikausi oli hieman yli 2100€ alijäämäinen (miinusmerkkinen). Omalta osaltaan tappion suuruuteen vaikutti kohonnut sähkön hinta sekä odotettua pienemmäksi jääneet tulot. Täysi yllätys tappio ei ollut, sillä kerhomme talousarvio vuodelle 2021 oli 1350€ alijäämäinen. Kovin montaa
vuotta ei mene ennen kuin kerhon rahavarat on käytetty – jos siis otamme takkiin 2000€/vuosi.

Kokous päättikin äänestyksen jälkeen, että jäsenmaksu seuraavalle vuodelle on 40 €. Perhe-, nuoriso- ja kannattajajäsenen maksuihin ei tullut muutoksia, eli ne ovat 10 € vuodelta.

Jos haluat osallistua kerhon toiminnan mahdollistamiseen jäsenmaksun lisäksi, voit laittaa ylimääräistä kerhon tilille tai lahjoittaa tarpeetonta kalustoa myytäväksi.

Tulevia tapahtumia

Kerhoillat ovat totutusti maanantaisin alkaen klo 18. Kerhoilloissa on loistava mahdollisuus tutustua muihin samanhenkisiin harrastajiin ja kenties innostua jostain harrastuksen uudesta puolesta. Jos et ole aiemmin käynyt, niin rohkeasti mukaan!

Kerholla pääset myös esim. 3D-tulostamaan osia omiin projekteihin tai opettelemaan kerhon etäohjattavan radioaseman käyttöä. Asemaan on saatu nyt liitettyä etöohjattava linukka, joten kilowattimiehet ja -naiset pääsevät myös nauttimaan oikeuksistaan täysimääräisesti 🙂

17.6.2022 lähtee kerholta jonkinlainen rytmiryhmä Evolle Syrjänalusen laavulle pitämään yhteyksiä, mm. perjantain 160m bandin aktiviteetti-illan. Kyseinen paikka on myös OHFF-aluetta (OHFF-0644 Evon alue), joten alueen aktivointikin on mahdollista. Alustavan suunnitelman mukaan olisi tarkoitus myös yöpyä paikalla. Tässä on loistava tilaisuus tutustua kusojen pitämiseen maastosta. Tarkempia tietoja tapahtumasta ilmaantuu kerhon nettisivuille lähempänä h-hetkeä.

Autamme Riihimäen kerhoa (OH3AD) SRAL101-kesäleirin järjestämisessä 14.-17.7.2022. Meille kuuluisi näillä näkymin ainakin leirin vastaanottopisteen hoitaminen. Tarvitsisimme tähän useamman vapaaehtoisen, jotta kenenkään ei tarvitsisi hoitaa hommaa koko päivää. Jos sinulla on mahdollisuus osallistua vaikka joku aamu- tai iltapäivä, niin ota yhteyttä kerhoon lähettämällä meille viesti.

Perinteiset Rompepäivät järjestetään kerholla sunnuntaina 21.8.2022.

Mukavaa alkanutta vuotta kaikille!

Terveisin puheenjohtaja,
Sami Helminen / OH3EYZ

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s