Tapahtumat, Tiedotteet

Vuosikokous 2021 ja etäosallistuminen kokoukseen

Hämeenlinnan Radioamatöörit ry OH3AA:n vuosikokous pidetään maanantaina 8.2. klo 18:00. Kokouspaikan osoite on Kanta-Hämeen keskussairaala, tekninen huolto, Ahvenistontie 20, 13530 Hämeenlinna. Koska koronavirusepidemian rajoitteiden vuoksi paikalla saa olla enintään 10 henkilöä, Hämeenlinnan Radioamatöörit ry on järjestänyt kokoukseen etäosallistumismahdollisuuden. Kerho pyytää kaikkia osallistujia käyttämään tätä etäosallistumismahdollisuutta.

Osallistuminen kokoukseen onnistuu tietokoneella, jossa on web-selain (Firefox ja Chrome ovat suositeltuja). Käytämme etäkokoukseen Google Meet-palvelua, jota varten ei tarvitse hankkia erillisiä tunnuksia tai asennettavia ohjelmia. Liittyäksesi kokoukseen osoita nettiselaimesi osoitteeseen:  http://meet.google.com/gbw-ksei-eko

Jos käytät erillistä Google Meet-ohjelmaa (esim. puhelimessa tai tabletissa), liittymiskoodi kokoukseen on: gbw-ksei-eko

Tervetuloa!
OH3AA:n johtokunta

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s