Tiedotteet

Kerhon 2m toistin OH3RAA korjattavana ja pois käytöstä, päätevahvistin uusittu viikonloppuna

Kerhon 2 metrin toistin OH3RAA on toistaiseksi poissa käytöstä, koska laitteisto on korjattavana. Toistimen lähetteessä on havaittu runsaasti häiriöitä. Lisäksi samalla tutkitaan mahdollisuutta siirtyä kapeammalle 12.5 kHz kanavajaolle. Ilmoitamme toistimen käyttöönotosta erikseen, käyttökatko on ainakin joitakin päiviä.

Lisäksi toistimen (jo melko iäkäs) erillinen päätevahvistin hajosi viime viikolla, mutta siihen saatiin loppuviikosta uusi 100W päätevahvistin! Kiitokset Ramille OH3RAMI uuden vahvistimen toimittamisesta!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s