Petäys 2019-info luennoitsijoille

Luentotilat

Kesäleirillä on käytössä kaksi luentotilaa: Rapu ja Kuha.

Rapu (tilat 1&2 yhdistettynä): Luentomuoto, 90 hlöä
Kuha (tilat 1&2 yhdistettynä): Tuolit, 220 hlöä

Tilojen muotoja ei muuteta leirin aikana, koska uudelleen järjestely vie aikaa. Mikäli tilaisuuden aikana on tarve ”hienosäädölle”, se toki on mahdollista, kunhan varmistetaan, että tilat ovat samassa muodossa kuin tullessa – eli asianmukaisessa kunnossa.

Petäyksen verkkosivuilla on tarkempia tietoja tiloista:
https://www.petays.fi/kokous/kokoustilat

Suosittelen testaamaan AV-laitteiden toiminnan hyvissä ajoin ennen omaa esitysvuoroa. Monitoreille/projektoreille löytyy VGA- ja HDMI-liitännät/adapterit sekä 3,5mm stereoliitin äänentoistoon.

Pyydän huomioimaan, että sovituista aikatauluista pidetään kiinni. Tilat voivat olla varattuina muuhun käyttöön, vaikka ohjelmassa siitä ei olisikaan mainintaa. On myös kohteliasta huomioida, että seuraavalle luennoitsijalle jää riittävästi aikaa valmistautumiseen. Kuten tiedämme, niin ihminen on lähettänyt luotaimia vieraille planeetoille, käynyt avaruudessa, kehittänyt huipputeknologiaa loppukäyttäjille ja kyennyt lähes standardoimaan latausliittimen yms yms – mutta edelleen, vuosikymmenestä toiseen, hakkaa päätänsä seinään AV-tekniikan yhteensopivuuden kanssa.

Kesäleirin ohjelma ja aikataulu

Kesäleirin ohjelma löytyy osoitteesta:
https://oh3aa.fi/petays-2019/petays-2019-ohjelma/

Leirimaksu

Perinteisen käytännön mukaisesti luennoitsijat ovat vapautettu leirimaksusta. Lisäksi luentopäivänä saatte lounaslipukkeen. Muistakaa mainita statuksenne ilmoittautumisen yhteydessä, jossa tarkastetaan status. Lounaslipuke jaetaan todennäköisesti ilmoittautumisen yhteydessä. Lähtökohtaisesti alennus koskettaa yhtä henkilöä (jos järjestelyissä on useampi mukana, siitä on sovittava erikseen allekirjoittaneen kanssa).

73, Seppo OH7Z
oh7z.seppo (at) gmail.com
Mobiili: 044 044 5959

Luennoitsijat/tilaisuuden ”junailija”

OH1UH
OH2AUE
OH2LAK
OH2LGW
OH2NOS
OH2PT
OH3BHX
OH3FSR
OH3HZ
OH3OT
OH3TIA
OH5CZ
OH6BG
OH6MWQ
OH6ZZ
OH6TX
OH7AWS
OH7KAA
OH7SV
OH7WV
OH8UV
OH8WM
Pekka Waltari